Elke dinsdag en vrijdag zijn er tussen 10.00 en 14.00 uur dagontmoetingen in dorpscentrum ’t Anker. Het doel hiervan is om er samen en steeds met twee vrijwilligers een gezellige dag van te maken. Nieuwtjes uitwisselen, het verleden opfrissen, spelletjes doen en zo nu en dan iemand uitnodigen om wat te vertellen en wat te laten zien. Bijvoorbeeld iemand van de Historische Kring die aan de hand van foto’s en filmmateriaal uit de “oude doos” nog iets extra’s vertelt. Ook Jan Huisjes die veel natuur en landschapsfoto’s maakt komt zo nu en dan langs om deze te presenteren. Tussen de middag wordt er een warme maaltijd bezorgd. En één of twee keer per jaar wordt er een uitstapje gemaakt. Als het lastig is om op eigen gelegenheid naar ’t Anker te komen, dan is dat geen probleem. U wordt gehaald en gebracht. Wie belangstelling heeft kan bellen met Jacomijn de Jong (telefoon 06 – 2321 1010)