In januari 2018 zijn we gestart met deze actie en in januari 2019 konden we de actie afronden. Toen hadden we met bijna 40 vrijwilligers op 2006 woonadressen een kanskaart bezorgd en die ook weer opgehaald. Men kon hierop invullen voor welke financiële voorziening men dacht in aanmerking te komen, omdat hun inkomen hiervoor laag genoeg is. De inwoners die deze kaart ingevuld hadden hebben daarna bezoek gehad van (deels) weer andere vrijwilligers om één en ander door te praten, te overleggen en samen zo nodig de papieren in te vullen. Op 20 maart 2019 was de afsluitende bijeenkomst met alle betrokken vrijwilligers. Jacomijn presenteerde de aantallen binnengekomen kaarten en vragen. Een mooi succes met dank aan alle vrijwilligers.

Als u dit jaar (weer) vragen heeft over financieel ondersteunende maatregelen en denkt dat u hier wel eens (weer) recht op zou kunnen hebben, kan bellen met Jacomijn de Jong (telefoon 06 – 2321 1010) Door hier te klikken komt de kanskaart in beeld die wij in 2018 hebben gebruikt.