SPREEKUUR DORPSREGISSEUR WEER VAN START, MAAR WEL OP AFSPRAAK

Beste inwoners van Hollandscheveld. 

Wat een bijzondere en moeilijke tijd maken we met z’n allen door. Ik hoop dat het goed met jullie gaat. De afgelopen weken heb ik vanuit huis zo goed mogelijk mijn werk gedaan. Dit lukt maar ik mis wel het echte contact. De verbinding waar de coƶperatie voor staat is er gelukkig nog steeds maar moeten we samen wel op een andere manier vorm geven. De afgelopen weken is er op de donderdag geen spreekuur geweest. 

Goed nieuws: vanaf donderdag 30 april kunt u op afspraak tussen 9.30 uur en 12 uur langskomen in het Anker. We hebben de nodige maatregelen genomen om het voor iedereen veilig te houden.

Ik wil iedereen oproepen ook zelf alle veiligheidsmaatregelen goed te blijven naleven. Denk vooral niet dat dit virus al bijna overwonnen is en wij onze gang weer kunnen gaan. Dan zouden wij met elkaar wel eens van de koude kermis thuis kunnen komen.

 U kunt mij bellen voor een afspraak op het bekende telefoonnummer 06-2321 1010.
Ik hoor en zie u graag!

Hartelijke groet Jacomijn de Jong