Begin maart krijgt u als inwoner van Hollandscheveld of Nieuw Moscou een vragenlijst van ons in de bus. De vragen op deze lijst gaan er over of u tevreden bent met uw huidige woonsituatie of dat u op dit gebied wensen hebt.

De vragenlijst kunt u ingevuld inleveren bij één van de beide supermarkten aan Het Hoekje of bij Dorpscentrum ’t Anker aan de Otto Zomerweg of bij Hart van Hollandscheveld aan Het Hoekje.

Portvrij terugsturen in de retourenveloppe die wordt bijgevoegd kan ook.

Inleveren of terugsturen kan tussen dinsdag 10 maart en donderdag 19 maart.

De enquête is bedoeld voor mensen in alle leeftijdscategorieën. Er is een apart enquêteformulier bijgevoegd voor inwonende kinderen (18+). Voor u als inwoner is dit de unieke kans om uw woonwensen op tafel te leggen. Hoe meer enquêtes we ingevuld terugkrijgen, hoe duidelijker ons beeld wordt.

Woningmarktonderzoek Hollandscheveld (vragen 1 t/m 23)

Vragenlijst inwonende kinderen 18 jaar en ouder Hollandscheveld

Wij zijn als Dorpscoöperatie HollandscheveldVerbindt en Vereniging Hollandscheveld voor Plaatselijk Belang met de gemeente Hoogeveen in gesprek over eventuele uitbreidingsplannen in ons dorp. Daarnaast hebben wij overleg met de woningbouwcorporaties Woonconcept en Domesta over (ver)bouwmogelijkheden. Ook met de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorginstellingen (NNCZ) (beheerder van o.a. WZC Beatrix) voeren wij gesprekken over eventuele nieuwe woonvormen voor ouderen.